CNS Abcoude zoekt een groepsleerkracht groep 7 (wtf 1.0)

Inge Langenbachvacatures

CNS Abcoude is één van de dertien scholen (zestien locaties) van Vechtstreek + Venen, een stichting voor basisonderwijs met een protestants-christelijke grondslag in de gemeenten Stichtse Vecht, De Ronde Venen en De Bilt.

De diversiteit onder de scholen is groot: iedere school binnen de stichting heeft een eigen signatuur en maakt daarbij behorende keuzes. Vechtstreek + Venen is een ambitieuze stichting: we willen een goede werkgever zijn in een warme, inspirerende leeromgeving. Er is veel bereidheid van elkaar te leren, in een stabiele, veilige werkomgeving met volop ontwikkelmogelijkheden. We zien het als onze kerntaak innovatief, toekomstgericht onderwijs van hoge kwaliteit te bieden, waarbij onze scholen de verbindende factor vormen met de omgeving van het kind. Vechtstreek + Venen is vertrouwen, verbinding en vakmanschap.

Onze Kernwoorden

Enthousiast – Ambitieus – Verbonden

CNS Abcoude zoekt een groepsleerkracht groep 7 (wtf 1,0)

Ben jij een groepsleerkracht met hart voor de bovenbouw?

Heb jij interesse in een functie op onze warme, kleinschalige basisschool?

Dan is dit de baan die je zoekt!
(in overleg is part-time ook mogelijk)

De school & functie

Als je binnenkomt op CNS Abcoude voel je je al direct welkom. De prettige, open sfeer en het team, kinderen en ouders zorgen voor een positieve energie. Zichtbaar geeft de school actief invulling aan burgerschap en de samenwerking met ouders, die heel betrokken zijn. De schoolresultaten en tevredenheid zijn goed. Er is ambitie om nog beter aan te sluiten bij de beter presterende leerlingen en het onderwijs eigentijdser vorm te geven. De afgelopen periode is ingezet op differentiatie vaardigheden, EDI, computational thinking, groepsdoorbroken en projectmatig onderwijs (Blink) en een visie op de onderbouw. Als nieuw en enthousiast teamlid ga je aan de slag met het borgen en doorontwikkelen van gemaakte afspraken. Kortom: als teamlid ben je op je plek op deze school, waar gemeenschapszin, betrokkenheid en enthousiasme heerst. Je waardeert wat al goed gaat, tegelijk benut je je frisse blik om je kennis te delen zodat we samen gaan voor een ontwikkeling waarbij niet alleen jij, maar ook het team het beste uit zichzelf en de kinderen haalt.

 

 

 

Vechtstreek & Venen biedt:

 • Prachtige school, in karakteristiek gebouw, in het mooie Abcoude;
 • Vlot en enthousiast team professionals;
 • School die onderdeel is van en verbinding heeft met het dorp, de populatie is een goede afspiegeling van de inwoners;
 • Salarisschaal CAO primair onderwijs.

 

Informatie over de organisatie
CNS Abcoude is een open, moderne christelijke basisschool, waar dagelijks 220 leerlingen les krijgen. CNS Abcoude wil een school zijn waar kinderen zich thuis voelen, gerespecteerd worden en (zelfstandig) samen leren. Daartoe biedt ze kinderen een rijke en gestructureerde leeromgeving. De kinderen worden zo goed mogelijk voorbereid op passend vervolgonderwijs en een actieve deelname aan de maatschappij. Vanuit een duidelijke visie op pedagogisch en didactisch klimaat, waarin veiligheid, betrokkenheid en oog voor verschillen centraal staan biedt de school goed, toekomstgericht onderwijs.

 

Wat vragen wij?

 1. Verbindend: Je bent toegankelijk, benaderbaar en zichtbaar voor kinderen, ouders, teamleden en omgeving;
 2. Onderwijskundig: Je hebt de ambitie om kinderen zo goed mogelijk te bedienen en bewaakt de doorgaande lijn;
 3. Communicatief: Je bent transparant en open naar je collega’s, ouders, kinderen en de omgeving.

 

Functie-eisen

 • Je beschikt over een afgeronde PABO-opleiding of zit in de afrondende fase;
 • Je visie op onderwijs sluit aan bij het profiel van CNS Abcoude;
 • Je kunt je identificeren met de christelijke identiteit van de school;
 • Je bent in staat om samen te werken met een duo-collega of teamleden en staat open om kennis te delen;
 • Je bent enthousiast en toont betrokkenheid.

 

Selectieprocedure
Heb jij interesse in deze flexibele en veelzijdige parttime baan in het basisonderwijs? Laat het ons weten door jouw toelichting en CV zo snel mogelijk te sturen naar: directie.cnsabcoude@vechtstreekenvenen.nl

Heb je vragen? Bekijk onze website of neem telefonisch contact op via 0294-288211, je kunt vragen naar Mark Paludanus, directeur CNS Abcoude.