Enthousiaste leerkracht met visie op innovatief onderwijs gezocht!

Inge Langenbachvacatures

Enthousiaste leerkracht met visie op innovatief onderwijs gezocht! 

 

Ook het gevoel dat het anders kan? Dat je onderwijs veel breder vorm kunt geven? Dat er naast rekenen, taal en lezen ook aandacht zou kunnen en moeten zijn voor wereldbrede zaken? Dat het onderwijs van de toekomst er anders uit kan zien? 

 

Dit is jouw kans! 

Op basisschool De Zilvermaan Fazantenkamp gaan we aan de slag met een compleet nieuw onderwijsconcept. Samen met ouders, leerlingen en natuurlijk het team geven wij samen invulling aan hét onderwijs van de toekomst. Wat dit inhoudt? Hoe dit eruit gaat zien? Dat is het mooie: dat gaan we samen vormgeven! 

 

Ben jij toe aan een nieuwe uitdaging? Wil je meedenken over hoe het onderwijs van de toekomst eruit kan zien en dit komende jaren uit gaan voeren op een gezellige school in het hart van Maarssenbroek? Dan zijn wij op zoek naar jou! 

 

Wat vragen wij van jou? 

Presenteer jezelf, liefst op ludieke wijze. De vorm staat volledig vrij, iets anders dan een standaard sollicitatiebrief heeft de sterke voorkeur. Geef in deze presentatie antwoord op de volgende vragen: 

  1. Hoe ziet jouw onderwijs van de toekomst eruit? Welke punten vind jij daarin belangrijk? Wat wil jij de kinderen zeker meegeven? 
  2. Beschrijf hoe jij de rol van de leerkracht ziet in dit toekomstige onderwijs. Hoe ziet de perfecte leerkracht en het perfecte team van de toekomst eruit? Welke eigenschappen en kennis zijn hiervoor belangrijk? 
  3. In hoeverre voldoe jij zelf aan de perfecte leerkracht van de toekomst? Welke aspecten beheers jij al? Aan welke aspecten zou jij willen werken? Wat verwacht jij van ons? Welke hulp en begeleiding denk jij nodig te hebben om deze perfecte leerkracht te kunnen worden? 

 

Wat kun jij van ons verwachten? 

Op deze mooie plek in Maarssenbroek hebben wij onze toekomstige teamleden veel moois te bieden. Een kleine greep: 

  • Wij bieden jou allereerst de mogelijkheid om invulling te geven en mee te denken over de concrete invulling van onderwijs van de toekomst 
  • We bieden jou en je collega’s veel begeleiding en professionalisering waar nodig. Specialisering en kansen tot ontwikkeling in de nabije toekomst is hierbij onderwerp van gesprek  
  • We hebben een enthousiaste groep ouders met leuke kinderen die graag betrokken wordt bij het nieuwe onderwijsconcept 
  • We bieden de mogelijkheid om mee te denken over de inrichting van het gebouw om het nieuwe onderwijs vorm te geven 
  • Wij bieden uiteraard een marktconform salaris 
  • Dagen en werktijden zijn bespreekbaar 

 

Interesse? 

Begint het te kriebelen? Wil jij ook meedenken over en bijdragen aan het onderwijs van de toekomst? Stuur dan jouw presentatie of bijdrage uiterlijk 28 mei 2022 naar fgoedendorp@vechtstreekenvenen.nl. Gesprekken vinden plaats op donderdagavond 2 of 9 juni.