Vacature voor De Klaroen Tienhoven (zwangerschapsverlof)

Inge Langenbachvacatures

Deze kwalitatief goede school is een goed bewaard geheim, omdat het verborgen ligt aan de rand van het dorpje Tienhoven. Vanuit elk lokaal zie je het groen en het speelplein kijkt uit over de weilanden. Er heerst een gezellige en veilige sfeer. Onze leerlingen, hun ouders, maar ook alle klusopa’s en voorleesoma’s voelen zich helemaal thuis.

We hebben een enthousiast en energiek team dat goed op elkaar is ingespeeld. Er is veel ruimte voor eigen inbreng en dat resulteert in een ondernemende werkomgeving. De klassen zijn klein, de lessen op verschillende niveau’s en er is aandacht voor ieder kind. We vinden het belangrijk om positiviteit te brengen en de kinderen doorzettingsvermogen, discipline, inzet en lef te leren.

Het is bewezen dat frisse lucht en beweging kinderen helpt om beter te onthouden. We gaan dan ook vaak naar buiten om spelenderwijs rekenen en taal te leren. Dat geeft de kinderen afwisseling, plezier en energie in het lesprogramma.

Per 8 mei 2023 zoeken we een fulltime leerkracht voor een kleine combinatiegroep 5/6. Het gaat om een zwangerschapsverlof tot de zomervakantie.

De ideale kandidaat

  • heeft een Pabo diploma
  • kan overweg met Snappet of is ict-vaardig
  • heeft ervaring met bewegend leren of wil het graag leren
  • is communicatief vaardig
  • weet van aanpakken
  • kan creatief en flexibel omgaan met veranderingen

Meer tijd. Meer energie. Meer ruimte. Meer aandacht.
Dat is het grote voordeel van een kleine school.

 

Interesse? Bel met Gwen Caviet op 06-55333019. Je brief met C.V. ontvangen
we graag op gcaviet@vechtstreekenvenen.nl.

Voor een indruk van De Klaroen
locatie Tienhoven kijk je op:

www.klaroen.com/onze-school/de-klaroen-tienhoven/