Vacature voor zij-instromer bij V+V

Inge Langenbachvacatures

Vechtstreek + Venen is een stichting van 13 basisscholen met totaal 2500 leerlingen en 270 medewerkers, verspreid over 16 vestigingen in de gemeenten Stichtse Vecht, De Ronde Venen en De Bilt. Er is een groot aantal randstedelijke scholen en er zijn ook redelijk wat dorpsscholen. De grootte van de scholen is wisselend. De kleinste locatie kent 60 leerlingen, de grootste locatie rond de 400 leerlingen. Er is één school die Dalton gecertificeerd is. Naast de christelijke identiteit heeft elke school vanuit zijn eigen kracht een eigen duidelijk en herkenbaar schoolprofiel vastgesteld.

Voor onze organisatie zijn wij op zoek naar een

Zij-instromer leerkracht (m/v)

Ben je niet tevreden met je huidige baan? Ben je al een tijdje aan het nadenken over de volgende stap in je carrière? Wil je graag aan het werk in het onderwijs waar je echt van betekenis kunt zijn? Dan is het zij-instroomtraject vast iets voor jou. Wij gaan graag met jou het gesprek aan!

Zij-instroomtraject.

Gezamenlijk gaan we het traject in. Je gaat kijken bij verschillende scholen van onze stichting en op een van de scholen al eens een les geven. Zo begeleiden we je naar het geschiktheidsonderzoek. De eerste drie maanden van je opleiding krijg je een begeleider die fulltime bij jou en je klas aanwezig is. Daarna krijg je een begeleider die je ondersteunt en feedback geeft. Verkijk je er echt niet op: het is best een pittig traject.

Wij zoeken iemand met:

  • Afgeronde HBO/WO bacheloropleiding, richting is niet van belang.
  • Enthousiasme voor het werken met kinderen en hen iets willen leren.

Wij bieden je:

  • Een fantastische werkomgeving met bevlogen collega’s die je graag begroeten als nieuwe collega.
  • Een volledig gesubsidieerd traject dat leidt tot lesbevoegdheid.
  • Een uitdagende functie met veel ruimte en vrijheid
  • Salaris conform CAO Primair Onderwijs
  • Reiskostenvergoeding conform CAO

Waar wacht je nog op?

Ben jij enthousiast geworden na het lezen van deze vacature en herken je jezelf in dit profiel? Neem dan telefonisch contact op of stuur jouw CV en een motivatiebrief per mail naar avdkroef@vechtstreekenvenen.nl. Als je vragen hebt kun je contact opnemen met Angelique van der Kroef tel. 06-25678109.

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.