Ben je net afgestudeerd en op zoek naar een baan? Of breng je al wat ervaring mee maar wil je meer, wil je je ontwikkelen en wil je blijven groeien? Lees bij ‘Ruimte voor ontwikkeling’ hoe we ons onderscheiden als werkgever en bekijk onder ‘Vacatures’ welke kansen er liggen bij Stichting Vechtstreek + Venen.

Hoe is het om te werken bij de scholen van Vechtstreek en Venen?

‘Vechtstreek + Venen heeft kwaliteit hoog in het vaandel staan’

Hanno: ‘Ik voel me verbonden met mijn collega’s bij Vechtstreek + Venen. De onderlinge contacten zijn fijn en professioneel. We kunnen elkaar om hulp vragen, maken gebruik van elkaars expertise en gaan bij andere scholen kijken om ons onderwijs nog beter te maken.

lees verder >>

We delen dezelfde mindset en daardoor maken we als school echt stappen’

Yannick: ‘De sfeer in het team van Kids College is echt heel goed. Iedereen staat open voor collegiale consultatie. We hebben vertrouwen in elkaar, we willen van elkaar leren en doen er vervolgens ook iets mee. Door die gedeelde mindset maken we als school echt stappen. 

lees verder >>

‘Je hoeft je bij Vechtstreek + Venen nooit te vervelen als het gaat om leren!’

Wilmy: ‘Ik heb echt ondervonden dat er binnen de stichting alle ruimte is voor ontwikkeling. Er wordt meegedacht en aangemoedigd en je wordt goed gefaciliteerd als het gaat om leren en groeien. Het bestuur van de stichting nam er de tijd voor met me mee te denken, kijkend naar wat mij hielp en wat paste binnen de stichting.
lees verder >>

‘Ik ben heel blij met het vertrouwen dat ik van Vechtstreek + Venen gekregen heb en met het avontuur dat we samen zijn aangegaan!’

Jiske: 'Als zij-instromer ben je geen stagiair, maar direct een collega. Je leert heel snel heel veel. Ik ben vooral coachend begeleid: de locatieleider van Het Kompas kwam bijvoorbeeld wekelijks kijken en gaf me tips over mijn docentengedrag of over leerlingen met specifieke leerbehoeften.
lees verder >>